пʼятниця, 07 грудня 2007 07:12

У Будинку офіцерів змагатимуться коти Куклачова

У суботу й неділю коти-гастролери з московського театру Юрія Куклачова розважатимуть маленьких киян. Шоу відбудеться в Будинку офіцерів на вул. Грушевського, 30/1 (Печерськ).

Дмитро Куклачов, 32 роки, син знаменитого дресирувальника котів Юрія Куклачова, показуватиме спектакль "Олімпіада кота Бориса". Глядачі добре знають кота Бориса — з рекламних роликів про котячий корм.

— Перша частина вистави — підготовка до самої олімпіади. 45 котів тренуються на сцені. Серед них з"являється злодій, який викрадає подарунки, призначені для переможців. Змагання може зірватися. Починається пошук призів. Крадія знаходить, звісно, кіт Борис. Друга частина — сама олімпіада. Будуть найрізноманітніші конкурси — збивання стрічки, вправи на кільцях, біг із перешкодами, — розповідає Куклачов. — Дітям сподобається, бо тут є спортивна інтрига й радість перемоги.

У спектаклі кіт Борис буде головним героєм. Він стрибатиме на сцені з 6-метрової жердини, кататиметься на скейті, велосипеді й на коні.

Спектакль починається о 12.00 і 15.00. Квитки коштують від 40 до 200 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Будинку офіцерів змагатимуться коти Куклачова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі