вівторок, 12 жовтня 2010 15:50

У 93% будинків включили тепло, тепер латають тепломережі

У 93% будинків включили тепло, тепер латають тепломережі
На сьогодні в Києві опалюється 93% будинків, 7% поки залишаються без тепла.

Про це у коментарі Gazeta.ua повідомив заступник начальника Головного управління житлового господарства Київської міської державної адміністрації Сергій Крушановський.

"У деяких будинках є тепло, але воно не доходить до квартир через повітря в трубах. Повітря збирається у верхній частині стояка - у квартирі або на горищі. Сантехніки повинні його випустити. Тоді тепло піде далі по квартирах. Крім того, вони повинні усунути протікання у трубах та інші несправності ", - зазначив чиновник.

За його словами, зараз всі сили "Київенерго" кинуті на усунення поривів у тепломагістралях, які виявилися з початком опалювального сезону. Стан тепломереж в цілому на сьогодні не в кращому стані.

"Поки неможливо сказати у відсотках, скільки мереж вимагає повної заміни. Потрібно дочекатися максимального запуску тепла. Але Київміськдержадміністрація зараз веде пошук шляхів фінансування їх ремонту і модернізації. Тому що зараз виконання робіт залежить від кількості грошей, які надійшли до бюджету. А повинна бути розроблена програма", - зазначив Крушановський.

Зараз ви читаєте новину «У 93% будинків включили тепло, тепер латають тепломережі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі