середа, 05 травня 2021 09:37

"Творили якусь хр*нь" - блогерки з Києва попросили вибачення за ганебну поведінку в церкві

"Творили якусь хр*нь" - блогерки з Києва попросили вибачення за ганебну поведінку в церкві
Блогерки вибачилися за дебош в церкві. Фото: скріншот з відео

Дві блогерки, які осоромилися негідною поведінкою на Великдень у церкві Різдва Христового, визнали це та попросили пробачення.

Одна з дівчат назвалася Євою, інша Настею, йдеться у відео "Інформатор".

"Я задула свічку. Я хочу щиро попросити вибачення у людей, чиї почуття я зачепила. Я не думала, що все це буде настільки масово і хтось зі сторонніх людей про це дізнається. Мені правда шкода, що в таке світле свято Великодня ви маєте спостерігати, як дві малолітні дурочки зайшли до церкви й почали просто творити якусь хр*нь", - заявила Єва.

Вона додала, що вони з подругою не вживали наркотики, але випили "по пляшці пива на людину".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція встановила хуліганів, які перетворили вагон метро на курилку

Інша дівчина-підліток також попросила вибачення.

"Мені шкода, що так вийшло. Я показала себе з жахливої сторони. Це була дурість, яку ми не обдумали. Я хотіла б попросити вибачення в усіх, чиї почуття я зачепила", - зазначила Настя.

Нагадаємо, 1 травня в Києві блогерки розпивали алкоголь, курили електронні сигарети й задували свічки в церкві Різдва Христового на Поштовій площі. Усе це вони, голосно сміючись і викрикуючи, знімали на відео.

Зараз ви читаєте новину «"Творили якусь хр*нь" - блогерки з Києва попросили вибачення за ганебну поведінку в церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі