пʼятниця, 23 жовтня 2020 10:08

"Тупа тварина" і "мерзенник": Притула і Дубінський обмінялися "люб'язностями" у прямому ефірі

"Тупа тварина" і "мерзенник": Притула і Дубінський обмінялися "люб'язностями" у прямому ефірі
Обзивалися нардепи в прямому ефірі. Фото: rubryka.com

Нардеп від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський та кандидат в мери Києва від партії "Голос" Сергій Притула обізвали один одного у прямому ефірі. Конфлікт розпочався з запитання Дубінського.

"Скільки в Києві ліній метро?" - запитав Притулу депутат в ефірі токшоу "Право на владу" 22 жовтня.

Притула відмовився відповідати, бо вважає Дубінського абсолютним мерзенником.

"Я дозволю собі не відповідати на запитання людини, яку вважаю абсолютним мерзенником. Людини, яка створювала фейки під час Революції гідності, на якій гинули люди. Мені вкрай дивно бачити цього покидька у студії", - сказав Притула.

"Слуга" відповів не менш жорстко, назвавши Притулу тупою твариною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубінського знову упіймали на порушенні Правил дорожнього руху. Нардеп подякував

"Коли тупа тварина балотується в мери Києва – це прикро, бо кияни цього не заслужили. А коли така тупа тварина ще й дозволяє собі когось ображати – це подвійно дивно. Тому що це смішно", - сказав Дубінський.

Опісля політики почали говорити одночасно. Притула здивувався, що Дубінському "Коломойський дозволив говорити сьогодні", звернувшись до нардепа на "ти".

"Я ж вам не тикаю, хоч ви й тварина", - відповів Дубінський.

Сергій Притула потролив президента Володимира Зеленського. Так відреагував на звернення Зеленського, в якому той анонсує опитування і звертається до українців на ти.

Зараз ви читаєте новину «"Тупа тварина" і "мерзенник": Притула і Дубінський обмінялися "люб'язностями" у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі