субота, 10 листопада 2007 07:05

Тунісець бив меблі й посуд у кафе

Громадянин Тунісу вчинив 4 листопада бійку в кафе на вул. Великій Васильківській, що в центрі міста.

Робітники закладу розповіли, що тунісець того вечора випив три пляшки текіли. Нічим не закусував, а потім покурив кальян. Близько третьої ночі іноземець почав лаятися з персоналом і  бити посуд. Відшкодувати збитки відмовився. Хтось із адміністрації натиснув тривожну кнопку. До кафе приїхав наряд Голосіївського відділу Державної служби охорони.

— Підозрюваний розбив стакани й графин. На підлозі й столику лежало розбите скло. Ми зробили зауваження, а він почав буянити, — згадує молодший інспектор ДСО Володимир Невмержицький. — Чоловік — справжній велетень: двометровий, важить кілограмів 120. Копнув ногою два дубових стільці, то вони навпіл розламалися. А потім стіл перекинув.

Тунісець хапав за одяг міліціонерів, намагався їх ударити. На порушника одягли кайданки. Але здоровань пошкодив міліцейську "дев"ятку".

— Коли його саджали в авто, крутнувся й дістав ногами кермо. Він деформував дверні петлі на правих задніх дверцятах, — розповідає старшина міліції Володимир Федорович.

29-річний підозрюваний 10 років має в Україні свій бізнес — привозить на один із міських ринків гуртові партії одягу з Європи. Дорогою до міліції підприємець погрожував правоохоронцям. Крикнув міліціонерам: "Вы теперь — не жильцы!".

У міліції протверезів, виправдовувався й вибачався. Спершу стверджував, що посуд у кафе бив не він. Згодом пояснив, що обурився, бо його принизили на етнічному ґрунті. Адміністрація кафе оцінила збитки в 2500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Тунісець бив меблі й посуд у кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі