середа, 19 березня 2008 07:10

"Трусило" дім N66 на проспекті Перемоги

Позавчора ввечері мешканці 9-поверхівки N66 на просп. Перемоги відчули коливання. Вони нагадували землетрус.

— Це відбувалося о пів на дванадцяту ночі. Тривало секунд 10. У шафі став гойдатися та дзенькотіти посуд, потім завібрувала шафа. При цьому наче щось гуділо. Потім хвиля вібрації перейшла на підлогу. Чоловік відчув коливання, він сидів у той час. Люстра прикріплена до стелі, вона не хиталася. Дивно, але Лорд, наш домашній кіт, реагував на все це спокійно, — розповідає "ГПУ" Ярина, 29 років, яка мешкає на сьомому поверсі.

За її словами, коливання відрізнялися від тих, які мешканці будинку час од часу відчувають, коли під землею проїжджає потяг метро.

— Біля нас розташована станція Берестейська. До невеличких коливань ми звикли. Але справа в тому, що це було щось значніше, — додає жінка.

Інші мешканці будинку коливань не відчули. Щоправда, більшість людей у цей час спали.

— А може, то сильний вітер? Років зо 30 тому був землетрус. То люди виходили на вулицю, бо навіть двері трусилися, — згадує мешканка будинку N66 Зінаїда Стадник, 70 років.

У міському управлінні МНС "ГПУ" сказали: жодних звернень людей з приводу землетрусу не надходило. Водночас Європейсько-середземноморський сейсмологічний центр зафіксував позавчора о 23.35 землетрус у 2,7 бала на території сусідньої Польщі.

Зараз ви читаєте новину «"Трусило" дім N66 на проспекті Перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі