пʼятниця, 11 травня 2007 07:01

Трамвайники шукають свідків аварії з маршруткою

Працівники Дарницького трамвайного депо шукають свідків аварії, яка сталася 29 квітня на перехресті вул. Тростянецької та Харківського шосе. Тоді о 18.20 зіткнулися трамвай N8 та маршрутка N45 "Богдан". Постраждали сім людей, водія трамвая Варвару Бойко, 57 років, забрала "швидка".

По всіх трамваях, які курсують на лівому березі, працівники депо розклеїли оголошення. Пасажирів-свідків ДТП, просять звертатися до адміністрації за номером: 292-32-96.

Співробітники ДАІ твердять, що трамвай їхав на червоне світло і врізався в маршрутку, як і повідомили у ЗМІ. Проти Варвари Бойко слідчі Дарницького райвідділу міліції постановили порушити кримінальну справу за ст. 286, ч.2.

Трамвайники кажуть, що водій не винен.

— Міське управління ДАІ "кришує" маршрутників, — кажуть вони.

Василь Конюха, 56 років, заступник директора з безпеки Дарницького депо показав "ГПУ" трамвай, який стоїть у приміщенні депо. Видно, що сильний удар був із лівого боку машини. Кабіну водія сплющило і змістило в правий бік, майже у салон.

— Трамвай важить 20 тонн. Було два вагони, тобто їх вага — усі 40. Якби він врізався в маршрутку, то від неї б нічого не залишилося, — твердить Василь Федорович.

Водій Варвара Бойко, висока жінка з коротким сивим волоссям, вчора повернулася з лікарняного. У четвер жінка приходила до депо. Розмовляти з журналістами їй суворо заборонив адвокат.

— Вона працює водієм із 1971-го. До неї ніколи не було жодного зауваження, — кажуть колеги. — Через те, що жінка була травмована, вона не збирала контакти пасажирів. Як тепер встановити істину?

На форумі в Інтернеті свідки аварії описують випадок не на користь маршрутника.

— Я проїздив мимо на машині, почув сильний удар, — розповідає 23-річний Ілля. — Дурний на 45-й маршрутці намагався проскочити на "червоне", а його нанизав на свій "ріг" трамвай.

Говорять, що на водія маршрутки 47-річного Якименка В.Б. після аварії накинулися з кулаками його ж пасажири.

Зараз ви читаєте новину «Трамвайники шукають свідків аварії з маршруткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі