четвер, 09 серпня 2007 07:09

Торговців із Майдану виселять на Андріївський

ШЕВЧЕНКІВСЬКА райадміністрація відмовилася продовжувати оренду земельної ділянки поблизу Головпоштамту для торговців національною символікою та сувенірами.

Про це кореспондента "ГПУ" повідомили в прес-службі мерії. Термін оренди в торговців закінчується 31 серпня 2007 року. Шевченківське районне управління з питань благоустрою днями отримало розпорядження мера Леоніда Черновецького з вимогою перенести торгівлю символікою з Майдану на Андріївський узвіз і вул. Володимирську.

Продавці сувенірів упевнені: мерія хоче їх "заспокоїти" таким рішенням.

— Андріївський узвіз планують повністю реконструювати. То що, нас на час цієї реконструкції знову виселятимуть? До того ж ця територія вже зайнята торговцями, які там давно працюють. Нам просто ніде розмістити свої торговельні точки, — впевнений продавець динамівських футболок Сергій Тасій, 31 рік.

Сувенірники хочуть відстоювати місця на Майдані до кінця.

— Торговці, прикриваючись національної символікою, продають на майдані Незалежності все — від неліцензійних музичних дисків до збірників порад тибетських мудреців. Жодного дозволу на це вони не отримували, навіть не зверталися з проханням їх отримати. Бо не мають правових підстав. Їм треба припинити спекуляції на тему національної символіки й перейти на ті торгові місця, що пропонує районна влада, — каже начальник Головного управління контролю за благоустроєм КМДА Болеслав Андрущенко.

Зараз ви читаєте новину «Торговців із Майдану виселять на Андріївський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі