пʼятниця, 12 липня 2019 19:15

Таксисти заробляли на смерті жінки в метро
2

У Києві 12 липня таксисти в кілька разів збільшили вартість поїздки, доки не працювали 5 станцій метро на синій гілці.

Так, від станції метро Оболонь до центру поїздка коштувала близько 340 грн. Коли метро запрацювало в звичайному режимі, ціна впала до 87 грн. Про це пише у Facebook користувач Inter Ned.

З Оболонського проспекту до вул. Саперне поле в Печерському районі пасажирам пропонували проїхатися більш ніж за 700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівське метро може стати реальністю

Однак, коментатори пишуть, що на ціноутворення впливають не водії і не самі служби таксі, а мобільні додатки. Вони розраховують ціну автоматично залежно від попиту.

"Коли у метро в столиці сусідньої з нами держави стався теракт, чи не найбільшим приводом для невдоволення громадськості стали дії місцевих таксистів, які на людській трагедії вирішили додати до своїх прайсів зайвий нулик. Сьогодні у київському метро на колію впала жінка... Я нічого не писатиму про київських таксистів. Просто опублікую їхній прайс на конкретну поїздку. Зазвичай - це від 130 гривень", - написав автор допису.

Люди не могли потрапити в метро через смерть жінки на станції Оболонь.
Фото: facebook.com/inter.ned
Люди не могли потрапити в метро через смерть жінки на станції Оболонь.

Зранку 12 липня на столичній станції метро Оболонь жінка впала під потяг. Травми виявилися несумісними з життям і вона померла на місці.

Станції метро Тараса Шевченка, Почайна, Героїв Дніпра, Мінська та Контрактова площа закривали на вхід і вихід.

Зараз ви читаєте новину «Таксисти заробляли на смерті жінки в метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі