четвер, 21 серпня 2008 18:30

Святошин зібрав 172 кілограми гуманітарки

За два дні мешканці Святошинського району зібрали 172 кг гуманітарної допомоги постраждалим від повені.

— На заклик допомогти грошима й речами першими в нашому районі відгукнулися підприємства. Станом на 20 серпня вони перерахували постраждалим унаслідок повені більше півмільйона гривень, — каже "ГПУ" Анна Вихованець, працівниця Святошинського соцзабезу, що на вул. Гната Юри, 14б.

— Охочих допомогти багато. Буває, люди стоять у чергах від дев"ятої ранку. Речі перевіряємо. Вони мають бути чистими й цілими, бо в нас немає можливості їх прати й латати. Якщо приносять брудні речі, одразу повертаємо. Одяг сортують на жіночий, чоловічий і дитячий. Найбільше жіночих речей, а для чоловіків зібрали лише один пакет. Люди постійно телефонують, питають, що треба нести. Пропонують продукти й посуд, але ми поки таке не беремо. Їжа може зіпсуватися в дорозі, а посуд — розбитися, — каже "ГПУ" Юлія Чуйко, соціальний працівник Святошинського району.

Усього в столиці більше десятка пунктів, де збирали одяг. Вони розташовані в районних управліннях соцзахисту.

Одяг для потерпілих від повені приймають з 9.00 до 18.00 за адресами: просп. Перемоги, 61/2, просп. Науки, 15, вул. Вербицького, 18, Курчатова, 8а, Озерна, 8а, Миропыльська, 19, Спаська, 7/3, Волинська, 2, Котовського, 33.

Зараз ви читаєте новину «Святошин зібрав 172 кілограми гуманітарки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі