понеділок, 02 липня 2018 20:21

Суд арештував єгиптян, які намагались викрасти сина дипломата

Суд арештував єгиптян, які намагались викрасти сина дипломата
Їх затримали на 60 діб без права на заставу. Фото: "Відомості"

Двом зловмисникам, які посеред дня у центрі столиці викрали іноземного громадянина, за клопотанням Київської місцевої прокуратури №10 обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відповідне рішення ухвалив Шевченківський районний суд, передає прес-служба прокуратури Києва.

Подія сталась 25 червня близько 12:00 на вулиці Тургенівській. Зловмисники напали на 26-річного сина лівійського дипломата, силоміць посадили його у машину та вивезли у невідомому напрямку. Протягом дня викрадачі утримували чоловіка з метою викупу.

Не отримавши викуп, нападники звільнили заручника. Завдяки оперативному реагуванню столичних правоохоронців викрадачів затримали.

Ними виявилися громадяни Єгипту, 1980 та 1996 років народження. Їм обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Іноземцям загрожує до 7 років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син фінансового аташе Лівії розповів про мотив свого викрадення

У поліцію повідомлення про викрадення чоловіка на вулиці Тургенєвській надійшло від свідків. У столиці ввели план "перехоплення". В той же день в Дарницькому районі Києва поліцейські знайшли потерпілого, у якого були тілесні ушкодження. Зараз він знаходиться в лікарні під охороною поліції.

Зараз ви читаєте новину «Суд арештував єгиптян, які намагались викрасти сина дипломата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі