субота, 15 березня 2008 07:05

Студентка отруїла газом однокурсниць

Десять студенток ВПТУ технології та дизайну одягу госпіталізували позавчора до токсикологічного відділення. Вони отруїлися сльозогінним газом.

— Дівчата зайшли після уроку фізкультури в роздягальню. Відчули ядучий запах, від якого дерло в очах і носі, важко було дихати. Звернулися до лікаря. На місце викликали міліцію, — каже "ГПУ" Людмила Корсак, 37 років, заступник директора училища з виховної роботи.

Учора міліціонери з"ясували причину отруєння у приміщенні училища на пр-ті Гагаріна, 22, що біля Ленінградської площі. У роздягальні кілька разів приснула балончиком із газом "Терен" 16-річна Ольга. Вона вчиться на 1-му курсі у групі перукарів. Засіб самозахисту дівчині дала її старша сестра. Студентка, напевне, вирішила випробувати, чи працює балончик узагалі. Про наслідки не думала.

Учора всі потерпілі вже навчалися. Педагоги кажуть, Ольга — сумлінна учениця, вчиться добре, дисципліни не порушує. Керівництво ПТУ вирішило не карати її за вчинене.

Зараз ви читаєте новину «Студентка отруїла газом однокурсниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі