вівторок, 31 липня 2007 18:52

Студента зарізали через дівчину

МИНУЛОГО вівторка в під"їзді будинку N40 на вул. Маяковського (Троєщина) знайшли мертвим 22-річного студента університету Шевченка. На тілі четвертокурсника мехмату Олександра Мироненка експерти нарахували 48 ножових поранень.

Слідчі розкрили цю справу. У злочині оперативники звинувачують Романа, однолітка вбитого, студента КПІ. Раніше хлопець зустрічався з 22-річною Юлею, дівчиною Олександра.

Олександр і Юлія разом навчалися в університеті, зустрічалися півтора року. Кажуть, були заручені, збиралися одружитися.

— Останнім часом Роман намагався налагодити стосунки з Юлею. Але та не погоджувалася, дуже кохала Олександра. Тоді Роман вирішив: якщо не стане Олександра, дівчина обов"язково до нього повернеться, — розповідає "ГПУ" Володимир Дмитренко, в.о. керівника прес-служби київської міліції.

Роман підстеріг Олександра в під"їзді, коли той повертався додому. На другому поверсі затягнув його в кабіну ліфта, почалася бійка, хлопець витяг ножа. Коли ліфт зупинився на 14-му поверсі, Роман спустився униз сходами. А Олександр помер від втрати крові.

— Убивця бив, куди попало. У жертви були порізані руки, ноги, голова. У нападника теж були поранені ножем руки й нога. Вирахували убивцю швидко. Коли арештовували, Роман не заперечував висунутих звинувачень, у всьому зізнався, — каже Володимир Дмитренко.

У міліції дивуються жорстокому вбивству. Обидва, і Роман і Олександр, із забезпечених київських сімей. Проблем із законом не мали.

Романа арештували. Його можуть засудити до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Студента зарізали через дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі