вівторок, 02 жовтня 2007 07:09

Студент оплатить розбите вікно у тролейбусі

Минулого тижня студент розбив гітарою шибку тролейбуса N46 (станція метро Дарниця — вул. Милославська, Троєщина).

Пригода сталася о 23.30 в середу, 26 вересня, на тролейбусній зупинці неподалік будинку N21 на бульв. Перова.

Водій почув брязкіт розбитого скла. Зупинив тролейбус, зачинив двері та викликав міліцію. Першим на виклик приїхав наряд Дніпровського відділу Державної служби охорони.

— Не знаю, що саме сталося. Може, він хотів справити враження на свою дівчину, продемонструвати власну силу. Може, грав у переході, а потім перепив на зібрані гроші. Коли побачив, що розбив вікно, хотів утекти. Мені ж головне — аби збитки відшкодував, — розповідає міліціонерам Максим, 27 років, водій тролейбуса.

— Підозрюваного звуть В"ячеславом, йому 20 років. Хлопець і дівчина були одягнені біднувато. Юнак — у джинсах, дерматиновій куртці. Казав, що десь навчається. Тримав важку чорну сумку з музичний інструментом, — каже "ГПУ" Олег Підручний, молодший інспектор ДСО.

— Вікно я розбив із необережності. Ну, розбив, то тепер платитиму, — виправдовується В"ячеслав, житель Харківського шосе.

Затриманого доправили до Дніпровського райуправління міліції.

Зараз ви читаєте новину «Студент оплатить розбите вікно у тролейбусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі