понеділок, 13 листопада 2017 17:53

Страйк патологоанатомів: у столичному морзі не приймають і не видають тіла

Страйк патологоанатомів: у столичному морзі не приймають і не видають тіла
У столичному морзі припинили проводити розтини і видавати тіла померлих до відновлення опалення. Фото: "Похоронное бюро ГРААЛЬ"

У столичному морзі на вул. Оранжерейній припинили проводити розтини і видавати тіла померлих. Працівники закладу страйкують через відсутність опалення й гарячої води.

Батареї в залі, де мають працювати патологоанатоми, холодні, повідомляє "ТСН".

Керівництво скаржиться, що захворіла уже третина персоналу.

У приміщенні сусідньої медичної Академії післядипломної освіти ім. Шупика теж холодно. Коридорами прогулюються студенти і викладачі в куртках і шубах.

Трактор аварійної бригади Київенерго розкопав яму за 200 м від будівлі Академії і виявив, що труба протікає. Зварювати чи латати немає сенсу, кажуть робітники. Потрібна нова труба.

Родичі покійних через страйк змушені переносити день поховання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сині носи і протяги: у Верховній Раді скаржаться на відсутність опалення

Київенерго досі відмовляється подавати тепло у комунальні й державні заклади. Шантажують міську владу. Вимагають, щоб їм виплачували дотації з державного чи міського бюджету. Школи підключали до опалення в антикризовому режимі - рішенням комісії з надзвичайних ситуацій. Станом на 27 жовтня у столиці залишалися не підключеними до опалення 234 будинки. Опалення немає в адміністративних будівлях.

8 листопада компанія Київенерго підключила до опалення Національний музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків. До цього керівництво скаржилося, що психрометр у фонді живопису показував температуру +8,5°С. Картини перебували на межі знищення.

Зараз ви читаєте новину «Страйк патологоанатомів: у столичному морзі не приймають і не видають тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі