середа, 22 серпня 2007 07:05

Стоматологи просять допомоги в Януковича

КОЛЕКТИВ міської стоматологічної поліклініки (вул. Пимоненка, 4) звернувся до прем"єр-міністра Віктора Януковича, аби той захистив їх від "рейдерських атак" з боку міської влади.

Трудовий колектив клініки в листі називає звільнення директора Анатолія Крутя незаконним. У зверненні також ідеться про те, що спроби силового проникнення чиновників мерії до кабінету директора поліклініки були неправомірними. Медики вважають, що службовці мали намір захопити печатку, статутні та фінансово-господарські документи клініки.

"Тиск на керівництво почався з жовтня 2006 року. Згідно з розпорядженням мера, для перевірки створили комісію, очолювану заступником голови КМДА Іреною Кільчицькою. Вона вимагала надати документи (клініки. — "ГПУ") аудиторській фірмі "Аналітик", яка фактично належить в. о. заступника голови КМДА Володимирові Головачу. Це свідчить про корумпованість у діях представників органів місцевої влади", — написано у зверненні колективу стоматологічної клініки.

Медики просять центральну владу втрутитися і захистити права колективу. Копію листа надіслали міському голові Леонідові Черновецькому.

За словами свідків, минулого тижня Володимир Головач та Ірена Кільчицька увійшли до приміщення стоматологічної клініки за допомогою загону спецпризначення МВС "Беркут".

Зараз ви читаєте новину «Стоматологи просять допомоги в Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі