понеділок, 27 квітня 2020 18:47

Столичний цирк оприлюднив архіви з неймовірними виступами

Столичний цирк оприлюднив архіви з неймовірними виступами
Національний цирк України показав архівну програму виступів. Фото: gylyajpole.city

Національний цирк України показав архівну програму виступів "Від серця до серця". Її презентували ще в першій половині 2013 року.

"Програма дарує дітям і дорослим хвилини радості. Вона насичена висококласними номерами та атракціонами. Акробати демонструють неймовірні можливості, якими володіє людське тіло. Повітряні гімнасти захоплюють своїм запалом та сміливістю. Глядачі побувають на піратському кораблі, де капітан-дресирувальник, а його помічники - мавпи. Дух перехоплюватиме від трюків еквілібристів із Росії, канатоходців із Узбекистану та знаної на весь світ гімнастки Анастасії Макеєвої. Колеги її називають шибайголовою, бо усі гімнастичні викрутаси під куполом дівчина виробляє без страховки! А ще запам'ятаються шотландські поні. Своєю майстерністю розсмішать публіку забавні репризи та жарти клоунів", - йдеться в описі під записом виступу на Youtube-каналі цирку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшли останні вокальні бої "Голосу країни"

Також на каналі можна переглянути шоу-програми "Але-ап", "Екстрим на арені", передачі про артистів цирку та багато іншого.

У Парижі відкрили найстаршу в світі циркову споруду 11 грудня 1852 року. Збудувати на Єлисейських полях стаціонарний цирк запропонував підприємець Луї Дежан. Вистави у ньому показували циркові трупи з різних країн.

Зараз ви читаєте новину «Столичний цирк оприлюднив архіви з неймовірними виступами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі