середа, 14 квітня 2021 13:06

Столичні підприємці оточили будівлю КМДА і згадали про "лихі 1990-ті"

Столичні підприємці оточили будівлю КМДА і згадали про "лихі 1990-ті"
Протест підприємців під КМДА. Фото: PavlovskyNEWS

У середу, 14 квітня, під будівлею КМДА в центрі столиці розпочалася акція підприємців "Вимагаємо право на працю". ФОПи просять скасувати продовження карантину для базарів, ярмарків на свіжому повітрі й торгових центрів.

Про це повідомили в Тelegram-каналі PavlovskyNews.

За словами лідер руху "SaveФОП!" Сергія Доротича, мер столиці Віталій Кличко живе поняттями "лихих 1990-х", які його виховали.

"Лохам – стійло. Так ви так і скажіть, що ми за поняттями повинні жити. Ваші дії законними назвати не можна", – звернувся Доротич до мера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розкрила масштаби порушень карантину в Києві

Суворий карантин у Києві продовжили на 2 тижні - до 30 квітня. Рішення ухвалила комісія з надзвичайних ситуацій. Лишаються зачиненими школи, дитячі садки, розважальні заклади. Кафе і ресторани працюють лише на винос. У громадський транспорт - наземний і метро - та в маршрутки допускають тільки за спецперепустками.

Підприємці руху "SaveФОП!" на мітинг виходять з початку карантину в країні. Серед вимог - скасувати карантинні обмеження для малого і макробізнесу, обов'язковий перехід на касові апарати з наступного року, прийняти законопроєкт про додаткові пільги. Відтермінування Верховною Радою обов'язкового використання касових апаратів дрібними компаніями та підприємцями до 1 січня 2022 року не зупинило протести.

Зараз ви читаєте новину «Столичні підприємці оточили будівлю КМДА і згадали про "лихі 1990-ті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі