середа, 20 лютого 2008 07:14

Стартував фестиваль моди "Kиїв Фешн-2008"

18 лютого у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" на вул. Салютній, 2б, що на Нивках, відкрився 14-й міжнародний фестиваль моди "Київ Фешн-2008".

— До 21 лютого на подіумі представлятимуть колекції від торгових марок "Скоч енд Сода", "Альта-Мода", Мелітопольської трикотажної фабрики, швейної імені Тинякова та багато інших, — розповідає "ГПУ" Марина Кулеша, 28 років, прес-менеджер заходу.

Нині на Салютній також проходить міжнародна спеціалізована виставка товарів і послуг для дітей та підлітків — "KіндерЕкс".

На виставках представлено чоловічий, жіночий та дитячий одяг, зокрема колекції спортивного та джинсового вбрання. Окрім того — новинки зі світу стильних аксесуарів.

У фестивалі беруть участь понад 300 провідних вітчизняних та іноземних компаній із 12 країн світу. Досягнення в галузі легкої та текстильної промисловості демонструють підприємства України, Білорусі, Росії, Індії, Італії, Китаю, Литви, Польщі, Туреччини, Франції, Португалії.

Вхід на фестиваль коштує 10 грн.

Зараз ви читаєте новину «Стартував фестиваль моди "Kиїв Фешн-2008"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі