пʼятниця, 07 травня 2021 19:15

Співоче поле "потонуло" у тюльпановому різнобарв'ї: яскрава фотодобірка
20

У п'ятницю, 7 травня, на території ландшафтного парку Києва "Співоче поле" відкрилася одинадцята виставка тюльпанів. Цьогоріч висадили понад 700 тис. квітів 30-ти сортів.

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Фото: КМДА

Окрім тюльпанів, виставку прикрашають нарциси, гіацинти, крокуси та мускарі. Над створенням композиції працювало понад 15 дизайнерів та 150 працівників. Також компанія-оператор парку оновила зони відпочинку та елементи благоустрою.

Виставка триватиме з 7 до 23 травня з 10:00 до 20:00. Під час відвідування парку необхідно дотримуватися правил безпеки: масковий режим, соціальна дистанція і антисептик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мукачеві забуяла найдовша алея сакур: атмосферні кадри

Робота над виставкою тюльпанів починається ще з осені. Малюються ескізи, підбираються відповідні квіти за кольоровою гамою, висотою, періодом цвітіння, щоб створити об'ємні абстрактні візерунки. Торік, десята ювілейна виставка тюльпанів, проходила онлайн через карантин. Восени у столиці висадили 100 тис. тюльпанів, подарованих Королівством Нідерланди.

Зараз ви читаєте новину «Співоче поле "потонуло" у тюльпановому різнобарв'ї: яскрава фотодобірка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі