понеділок, 12 квітня 2021 19:15

Спіймали банду наркоторговців з "товаром" на 11 млн
5

У столиці затримали групу осіб за збут наркотиків на території Києва та Одеси.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Фото: Поліція Києва

Серед фігурантів - троє раніше несудимих чоловіків: 46-річний киянин, 33-річний та 22-річний одесити. За місцями їх проживання та в автомобілях провели 3 обшуки.

"Виявили та вилучили 14 поліетиленових пакетів із речовиною, схожою на кокаїн, 2 пакети з речовинами білого кольору та зеленого кольору, 24 пакети з пігулками жовтого, синього, рожевого та коричневого кольору. За цінами "чорного" ринку вартість вилученого складає близько 11 мільйонів гривень", – йдеться в повідомленні.

2-м одеситам суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, киянину – цілодобовий домашній арешт. За скоєне їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція за 6 тижнів конфіскувала майже 28 т кокаїну на $1,65 млрд

Служба безпеки України викрила потужне наркоугруповання в Київській області, щомісячний "прибуток" якого становив майже 70 млн грн. Для продажу готового товару ділки створили 3 інтернет-магазини. Авторизацію віртуальних послуг клієнти отримували за попередньою домовленістю через кол-центр учасників угруповання. Правоохоронці затримали 9 організаторів та активних учасників групи.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали банду наркоторговців з "товаром" на 11 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі