вівторок, 25 грудня 2007 07:13

Сотников у лікарні зі струсом мозку

У п"ятницю зранку кияни зупинялися на кілька секунд, коли заходили до будівлі Дніпровської райадміністрації, що на бульв. Праці, 1/1. Біля входу — купа битого скла. За турнікет жінка-охоронець випадкових візитерів не впускала.

— Та тут нікого немає зараз. У нас було чепе. Он, міліцію на поверхах поставили. Так що — звиняйте, ідіть додому, — каже вона.

Зустрічаю Сергія Сергійчука, 36 років, виконуючого обов"язки голови Дніпровської райдержадміністрації та його заступника 45-річного Юрія Сая. Вони запрошують на третій поверх. Там кабінет Сотникова. У четвер його захопили кілька десятків осіб у чорній формі. А керував ними заступник голови КМДА Володимир Головач.

Особливих слідів "штурму будівлі", як це подавали в четвер прихильники Сотникова, у райадміністрації не видно. На підлозі в кабінеті — два розбитих вазони, у кутку лежить вирваний дверний замок. Двері збоку надщерблені.

Сергійчук каже, що спершу люди в чорній формі відтіснили охорону на першому поверсі, забрали в них ключі від кабінету. Піднявшись на третій, вибили двері до приймальні, стали вирізати замки до кабінету керівника райради й адміністрації. Володимир Головач у той час ходив коридором. "Мы делаем здесь порядок", — так він відповів заступникам Сотникова.

Сергій Сергійчук каже: коли він спробував перешкодити вирізати замок, охоронці вдарили його кілька разів. Коли до приймальні вбіг Сотников, напали на нього. Нині Олександр Сотников у лікарні швидкої медичної допомоги.

— У нього струс мозку, — каже Сергійчук.

Дмитро Сандуляк, депутат Дніпровської райради від Блоку Леоніда Черновецького, говорить, що події четверга в райадміністрації — "ненормальне явище". Та за два роки керівництва Сотникова у Дніпровському районі нічого не було зроблено. А за рейтингом розвитку він перебуває на останньому, десятому місці серед інших.

— Ми, депутати, нічого не вирішували. У голови були такі радники, які йому радили — як зробити так, аби не зробити нічого.

Протягом тижня після підписання президентом указу про звільнення Сотников не хотів забирати речі з кабінету керівника. Тому його довелося виселяти таким чином, вважає Дмитро Сандуляк.

Зараз ви читаєте новину «Сотников у лікарні зі струсом мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі