пʼятниця, 22 лютого 2008 07:11

Щодня у касах розбирають по 15 тисяч схем

Із початку року на всіх 45 станціях столичного метрополітену пасажири можуть безкоштовно отримати схему ліній підземки. Її дають на прохання в касах метро.

Схема кольорова, складена втроє, зручна в користуванні.

— Випустили її за кошти рекламодавців, тому понад половину площі займає реклама. Чесно кажучи, коли ми її побачили, вона нам дуже не сподобалася: реклама дратує, — розповідає "ГПУ" Надія Шумак, керівник прес-служби метрополітену. — Найближчим часом метро планує випустити свої схемки, без реклами. Окрім стандартного розташування станцій, пасажири побачать там вулиці, де розташовані станції.

Працівники метрополітену кажуть, що схеми популярні. Щодня в касах розбирають по 10–15 тис. екземплярів. Останній тираж вже практично роздали.

Надія Шумак говорить, що схему випустили для того, аби пасажири не відволікали працівників запитаннями, як краще проїхати до конкретного місця. Через це біля кас утворювалися черги.

Зараз ви читаєте новину «Щодня у касах розбирають по 15 тисяч схем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі