пʼятниця, 25 вересня 2020 10:01

"Щоб уникнути негативу" - Притула запропонував Верещук зняти свою кандидатуру на його користь

"Щоб уникнути негативу" - Притула запропонував Верещук зняти свою кандидатуру на його користь
Верещук на пропозицію відреагувала посмішкою. Фото: з Facebook-сторінки нардепа

Кандидат на посаду міського голови Києва від партії "Голос" Сергій Притула запропонував опонентці на прийдешніх виборах Ірині Верещук зняти свою кандидатуру з мерських перегонів на його користь, щоб "уникнути негативу".

"Я пропоную вам - фракції, партії та пані Верещук - уникнути негативу в принципі та зняти свою кандидатуру на мою користь. Я не боюся брати на себе відповідальність", - заявив нардеп в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Причиною такого висловлювання стала реакція на слова голови фракції "Слуги народу" Давида Арахамії. В одному зі своїх інтерв'ю Арахамія заявив, що партія "Слуга народу" зацікавлена набрати на місцевих виборах якомога менше голосів і в результаті не нести відповідальності за погані дороги, інфраструктуру тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула заявив про плани перенести столицю з Києва

Шість партій можуть потрапити до Київради наступного скликання. Абсолютним лідером у мерських перегонах є чинний голова Києва Віталій Кличко, який обходить своїх конкурентів з істотним відривом.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб уникнути негативу" - Притула запропонував Верещук зняти свою кандидатуру на його користь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі