середа, 23 січня 2008 07:05

"Смолоскип" почав продавати українські аудіокниги

Із 18-го січня у книгарні "Смолоскип" на Подолі по вул. Межигірській, 21 у продажі з"явились аудіодиски з творами українських письменників.

Диск із начитаною книгою коштує 25 грн.

— За перші три дні ми продали лише дві аудіокниги: "Повість временних літ" Нестора Літописця, "Тарас Бульба" і "Вій" Миколи Гоголя, — розповідає "ГПУ" Вікторія Влащук, 23 роки, продавчиня книгарні.

Загалом тут на дисках є 49 творів з української класики. Серед них "Енеїда" Котляревського, "Конотопська відьма" Квітки-Основ"яненка, "Українські народні казки", "Повія" і "Хіба ревуть воли..." Панаса Мирного.

Вікторія Влащук каже, що до аудіокниги інтерес нині навіть більший, аніж до друкованих видань. Проте не кожен шанувальник української книги має вдома аудіопрогравач.

Досі аудіокнигу в місті можна було купити переважно в інтернет-крамницях. Видавництво "Смолоскип" відкрило книгарню наприкінці серпня 2007-го. Тут продають україномовні книги й журнали.

Зараз ви читаєте новину «"Смолоскип" почав продавати українські аудіокниги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі