середа, 23 жовтня 2019 11:29

Смертельний вибух у Києві: правоохоронці повідомили подробиці

Смертельний вибух у Києві: правоохоронці повідомили подробиці
Вибух прогримів на Пушкінській у Києві. Фото: facebook.com/Drovosex

Основною версією вибуху у центрі Києві, внаслідок якого загинули двоє чоловіків, є необережне поводження з гранатою. Однак правоохоронці не відкидають умисне вбивство.

Про це повідомили у Нацполіції Києва.

"Загиблі були знайомі між собою. Вони спілкувалися біля офісу. Потім пролунав вибух. Є свідки та записи з відеокамер, які підтверджують, що до них ніхто не підходив, у них не було ні з ким конфліктів", - розповів голова столичної поліції Андрій Крищенко.

Правоохоронці вже провели обшуки. В офісі, поблизу якого стався вибух, знайшли залишки спиртних напоїв. А в оселі одного з загиблих - запал від бойової гранати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Втратили живу легенду". З'явилися подробиці про загиблих від вибуху гранати

Близько опівночі 23 жовтня у центрі Києва ввечері прогримів вибух. Вибухнула граната. Двоє чоловіків загинули. Один із них - учасник бойових дій на Донбасі Віктор Дегтярьов із позивним "Сенсей". Другий - охоронець будівлі, біля якої стався вибух. Також від вибуху постраждала дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Смертельний вибух у Києві: правоохоронці повідомили подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі