пʼятниця, 16 травня 2008 07:09

Школяр "замінував" печерську гімназію

— 109-Та гімназія на Печерську — замінована! — повідомила у службу "02" в середу о 14.00 міліцейському диспетчерові дитина з мобільного.

Свідки розповідають: перші міліцейські машини під"їхали до корпусу гімназії N109 ім. Тараса Шевченка на вул. Козловського, 3 за лічені хвилини. Також прибула вибухотехнічна група та пожежники. Школярів та вчителів евакуювали. Вибухівку шукали 40 хв., але не знайшли.

— Завучка зайшла до класу під час шостого уроку. Наказала, аби ми із класним керівником негайно виходили на подвір"я. Не знали, що відбувається. Тільки вийшли, нас відразу ж відпустили додому, — розповідає "ГПУ" восьмикласник Сергій Смолич, 13 років.

Директор шкільного закладу Віталія Полякова, 37 років, запевняє, що паніки не було. Спершу думали: навчання з цивільної оборони.

— Це — дитячі пустощі. Комусь захотілося повеселитись і зірвати урок. Співчуваю батькам цієї дитини — їм це обійдеться дорого. Оскільки школяр телефонував із мобільного, то правоохоронці уже встановили особу жартівника. Завтра-післязавтра дізнаємося, хто переполошив гімназію. Вже зараз діти жартують, що хтось "по-крутому попав", — каже Віталія Полякова.

Директор говорить, що за час її роботи в гімназії такий випадок стався уперше.

Зараз ви читаєте новину «Школяр "замінував" печерську гімназію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі