пʼятниця, 07 грудня 2007 07:06

Школяр на машині збив дитину

У понеділок 14-річний київський школяр Олексій Сидоренко спробував самостійно покататися на легковику "Деу-Нексія" і мало не переїхав дитину.

Подія сталася у прибудинковому секторі біля дому N3 на пр-ті Бажана (Харківський масив). Мати Олексія вийшла в магазин, ключі залишила в замку запалювання. Підліток вирішив скористатися моментом, завів машину.

— Мама кинула автомобіль на увімкнутій передачі. Тому, щойно хлопець повернув ключ, машина відразу ж поїхала вперед. Саме перед нею йшов хлопчик Ярослав, якому три з половиною роки. Його мати стояла неподалік. Горе-водій збив дитину з ніг. Наїзду як такого не було. Малому викликали "швидку", відвезли в  Охматдит. Лікарі після повноцінного огляду повідомили: Ярослав перебуває в стані шоку, але його життю нічого не загрожує, — розповідає "ГПУ" Олег Трач, 31 рік, інспектор з оформлення ДТП у Дарницькому районі.

Самостійно керувати автомобілем можна з 18 років. Тому даїшники склали проти матері школяра протокол.

— За те, що жінка залишила авто без потрібного нагляду, — каже інспектор ДАІ. Справу передадуть до суду. Матір Олексія Сидоренка можуть оштрафувати на 68 грн.

Зараз ви читаєте новину «Школяр на машині збив дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі