пʼятниця, 11 квітня 2008 07:06

Скляні двері впали в "Макросі" на продавчиню

Купа битого скла та краплі крові від магазинної вітрини до туалету. Таку картину побачили днями відвідувачі торговельного центру "Макрос", що на Петрівці.

Пригода сталася о п"ятій вечора на третьому поверсі "Макросу" минулої суботи. Киянка 30-річна Жанна, продавець-консультант бутику "Мода Парк" підійшла до прозорих скляних дверей-вітрини, аби замкнути їх. Адміністрація бутику та продавці роблять так завжди, якщо до магазину заходять багато покупців.

— Я лише доторкнулася до металевої ручки і трохи-трохи відвела двері убік. Скло тріснуло, осипалося, упало на мене.  Встигла лише відскочити. Але розсікло ліву руку, до м"яса, — розповідає "ГПУ" Жанна. Із жінкою вдалося поспілкуватися через 10 хв. після пригоди. Вона зблідла. Колеги надали Жанні першу допомогу. Промили й дезінфікували рану, наклали марлеву пов"язку, забинтували. "Швидку" не викликали.

— Не можу зрозуміти, як таке могло статись. Якось керівництво розповідало нам: скло, що осипалося — міцне й надійне. До того ж дуже дороге, — дивується свідок пригоди Олександр, 22 роки. Чоловік працює в магазині спортивного одягу навпроти "Мода Парку".

Чотири прибиральниці вимели з коридору біля магазину чотири відра битого товстого скла. Потім змили на підлозі сліди крові. Жанна сказала, що претензій до адміністрації "Макросу" та керівництва бутику "Мода Парк" не має. Також не вимагатиме відшкодувати їй моральні й матеріальні збитки.

Зараз ви читаєте новину «Скляні двері впали в "Макросі" на продавчиню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі