субота, 15 травня 2021 13:27

Шкіряні штани і високі підбори: найвідоміша модель Європи прилетіла до Києва

Шкіряні штани і високі підбори: найвідоміша модель Європи прилетіла до Києва
Французька модель Тіна Кунакі прилетіла до Києва зніматися в рекламі. Фото: Instagram

Французька модель і дружина актора Венсана Касселя 24-річна Тіна Кунакі прилетіла до України. У Києві вона знімається у рекламі.

На своїй сторінці в Instagram Тіна Кунакі запостила фото та відео зі знімального майданчика. У кадрі французька модель вбрана у чорні шкіряні штани та блузу з об'ємними рукавами. Підпису під фото вона не залишила, лише вказала геолокацію - Київ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TINA KUNAKEY (@tinakunakey)

Крім того, Кунакі показала вид зі свого готельного номера. Коли воно робила фото, вікно саме мили промислові альпіністи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труси знімав зубами: актор показав, як розважався із дружиною на пляжі

Українські фанати привітали модель із приїздом в коментарях. "Вітаємо в Україні, солоденька", "У Києві? О Боже!", "Супер! Ви в Києві! Рада бачити вас у себе на Батьківщині! Ви прекрасна", - писали користувачі.

Французька модель Тіна Кунакі заміжня за актором Венсаном Касселем. Вона побралися у серпні 2018-го. Через рік у подружжя народилася донька Амазоні.

Зараз ви читаєте новину «Шкіряні штани і високі підбори: найвідоміша модель Європи прилетіла до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі