четвер, 21 січня 2021 16:30

Скандальна блогерка, яка любить Росію, звернулася до Міноборони дитячим віршем

Скандальна блогерка, яка любить Росію, звернулася до Міноборони дитячим віршем
Таїсія Маламан з Києва записала відеозвернення до Міноборони українською. Фото: скріншот з відео

Блогерка з Києва Таїсія Маламан, яка висловлювала прихильність до Росії, записала відео українською, у якому розповіла дитячий вірш.

Ролик розмістила на своїй сторінці у Facebook, підписавши: "Відповідь на контрольне запитання Міністерства оборони України".

"Для мене поняття вибору не стояло і не стоятиме апріорі. Я - маленька українка, треба всім це знати. Українцем є мій тато, українка — мати. Коли я вперше промовила цей вірш у садочку, стоячи на сцені, я хвилювалася. З того моменту пройшло багато часу, але нічого не змінилося. Я - українка, і я пишаюся цим", – сказала блогерка.

Раніше Міноборони відреагувало на заяви Маламан звернутися до відомства зі скаргою на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана та з вимогою офіційних вибачень від нього.

"Міноборони з нетерпінням чекає анонсованої скарги громадянки на офіцера Анатолій Штефан. Питання буде на особливому контролі. Контрольне питання буде особливе: Україна чи Росія", - написали вони у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва жінки співали гімн Росії: зав'язалася бійка

Скандал довкола блогерки розгорівся після поширення її відео, викладеного у ТікТок, офіцером ЗСУ Анатолієм Штефаном. У ньому вона називає Росію улюбленою країною. Про свою любов до РФ розповідала на майдані Незалежності.

Пізніше в Instagram-відео вона обізвала офіцера Штефана "ганьбою української армії" і заявила про намір звернутися до суду через "сфальсифіковану і завідомо неправдиву" інформацію офіцера. Штефан зі свого боку назвав таку реакцію "нонсенсом".

Згодом блогерку внесли в базу "Миротворець", а 3 компанії заявили про припинення співпраці із нею.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна блогерка, яка любить Росію, звернулася до Міноборони дитячим віршем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі