середа, 27 січня 2021 12:46

Скандальна блогерка подякувала росіянам за підтримку

Скандальна блогерка Таїсія Маламан, під ніком Di.rubens, подякувала росіянам, які підтримали її після скандалу з відео, у якому вона висловила свою прихильність Росії.

На коментарі в Instagram дівчини звернув увагу колишній військовий, ветеран війни на Донбасі Олександр Гром. У Facebook він наголосив, що тепер не має виникати питань, чому блогерка так активно вступила в конфлікт зі Збройними силами України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва жінки співали гімн Росії: зав'язалася бійка

Автор: facebook.com/grom.alex.grom
  Один із коментаторів, якому вона подякувала, одягнений у військову форму РФ
Один із коментаторів, якому вона подякувала, одягнений у військову форму РФ
Автор: facebook.com/grom.alex.grom
  На коментарі в Instagram дівчини звернув увагу колишній військовий, ветеран війни на Донбасі Олександр Гром
На коментарі в Instagram дівчини звернув увагу колишній військовий, ветеран війни на Донбасі Олександр Гром

"Суспільство щиро дивується, чому блогерка, яка втрапила в скандал з дурнуватим опитуванням, так не любить українську армію. Всі чули тези від неї про те, як ЗСУ "воюють з мирними жителями", про "фальсифікатора"-Штірліца і "кров на руках ЗСУ". Так-от, якщо прибрати емоції й розглянути все поближче, то відповідь можна побачити на поверхні. Нелюбов до своєї армії компенсується любов'ю до армії Росії. Усе просто", – написав Олександр Гром.

Коментарі представників країни-агресора з'явилися під одним з останніх дописів Di. rubens, в яких вона знову скаржилася на нібито цькування за відео з майдану Незалежності.

Один із коментаторів, якому вона подякувала, одягнений у військову форму Російської Федерації.

Скандал довкола блогерки розгорівся після поширення її відео, викладеного в ТікТок, офіцером ЗСУ Анатолієм Штефаном. У ньому вона називає Росію улюбленою країною. Про свою любов до РФ розповідала на майдані Незалежності. Пізніше в Instagram-відео вона обізвала офіцера Штефана "ганьбою української армії" і заявила про намір звернутися до суду через "сфальсифіковану і завідомо неправдиву" інформацію офіцера. Штефан зі свого боку назвав таку реакцію "нонсенсом". Згодом блогерку внесли в базу "Миротворець", а 3 компанії заявили про припинення співпраці з нею.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна блогерка подякувала росіянам за підтримку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі