середа, 18 квітня 2007 07:08

Син посла Алжиру затіяв бійку

Неподалік від метро Золоті ворота у суботу, о третій годині дня, побилися шестеро студентів Київського гуманітарного інституту. Їх розбороняли міліціонери. Серед студентів був син посла Алжиру в Україні Мокадема Бафдаля 23-річний Махамед.

23-річний киянин звинуватив Махамеда у надсиланні непристойних повідомлень на мобільний його 21-річної дружини. Домовився з алжирцем про зустріч, на яку прийшов зі своїми двома приятелями — 21 і 23 років. Махамед був у супроводі двох 20-річних знайомих.

— Бійку розборонили міліціонери. Обидві сторони написали до райвідділу заяви і пішли знімати побої. Ніхто зі студентів серйозно не постраждав. У всіх будуть тільки синці на обличчі, — розповідає "ГПУ" керівник прес-служби ГУ МВС Києва Володимир Поліщук, 42 роки.

За кілька днів хлопці пройдуть повторну медичну експертизу. Після цього міліція вирішуватиме, чи порушувати карну справу. Володимир Поліщук каже, що, найімовірніше, всім учасникам бійки доведеться сплатити адміністративний штраф, і на цьому конфлікт буде вичерпано.

Зараз ви читаєте новину «Син посла Алжиру затіяв бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі