середа, 07 травня 2008 07:14

Сигналізація розбудила двір на Борщагівці

У дворі житлового будинку на бульварі Кольцова, 17, на Микільській Борщагівці, опівночі спрацювала сигналізація запаркованого легковика.

Це сталося тиждень тому.

— Удар по вухах був просто страшний! Какофонія тривала 1,5–2 години. Спершу думали, що господар почує і припинить цей концерт. Але його вікна, напевне, виходять на другий бік. До другої ночі ми слухали сигналізацію, а потім я не витерпіла і почала телефонувати, — розповідає "ГПУ" місцева жителька Олена Макова, 40 років.

Спершу жінка зателефонувала до сусіднього відділку міліції. Він розташований неподалік, на бульв. Кольцова, 22а. Їй сказали, що не відповідають за громадський спокій і нічого не робитимуть. Тоді звернулася до служби мера — 051. Оператор надиктував їй номер міської державтоінспекції. Інспектори пообіцяли вислати спеціалістів. Ті приїхали о четвертій ранку. Сигналізацію якось відключили.

Наступного ранку сусіди пригрозили власникові автівки: якщо сигналізація спрацює ще раз, то потім він знайде у дворі купу металобрухту.

У колл-центрі мерії кореспондентові "ГПУ" пояснили: машини з увімкненою сигналізацією мають вивозитися з дворів евакуаторами міської ДАІ. Телефонувати потрібно за номером 483 70 64.

Зараз ви читаєте новину «Сигналізація розбудила двір на Борщагівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі