вівторок, 20 травня 2008 07:15

Сергія Гірука збив потяг "Львів–Луганськ"

Минулого тижня пасажирський потяг N134 "Львів–Луганськ" збив на смерть 59-річного киянина Сергія Гірука. У транспортну міліцію повідомила чергова станції Святошин, де сталася трагедія.

— Приїхали на місце виклику й побачили труп чоловіка. Тіло напівлежало на залізничній стрілці. Під час розслідування встановили особу загиблого. Він — місцевий. Після трагедії потяг не зупинявся. Ще не знаємо чи застосовували машиністи екстрене гальмування. — розповідає "ГПУ" Олег Хахутняк, керівник міліцейського карного розшуку на станції Київ-Пасажирський.

Дружина Сергія Гірука розповіла міліціонерам, що чоловік ішов у гараж на вул. Екскаваторній. Аби потрапити до нього, мав перейти колії.

— Випадки, коли потяги збивають людей, у місті трапляються рідко. Переходячи через рейки, люди, як правило, не користуються підземними й наземними переходами. Поїздів не помічають, тому й потрапляють під них, — пояснює Хахутняк.

Сусіди загиблого кажуть, він був гарною людиною. Раніше працював на заводі "Червоний екскаватор". Виростив двох синів.

— Любив рибалку. Кілька останніх років був на пенсії. Проблем зі здоров"ям або зі слухом у нього не було. Випившим його ніколи не бачив. Як таке сталося, і гадки не маю. Уже ніхто не розповість — Сергій же був на коліях сам, — розповідає "ГПУ" сусід Павло Заєць, 66 років.

Зараз ви читаєте новину «Сергія Гірука збив потяг "Львів–Луганськ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі