середа, 26 березня 2008 07:08

Секретар Київради відпочиватиме два місяці

Вибори міського голови на два місяці паралізують роботу Київради. Олесь Довгий, 27 років, секретар міськради, заявив, що бере відпустку на два місяці. Причина — намір займатися виборчою кампанією. За його словами, сесійні засідання скасують через майбутні вибори.

— Нема сенсу скликати Київраду до кінця виборів. Вона не зможе ефективно працювати. Всі питання будуть політизуватися. Переконаний, таку ж позицію поділяють і мої колеги, — каже Довгий.

— Згідно закону міськрада повинна працювати. Через дії Черновецького й Довгого її робота заблокована протягом півроку. Люди чекають вирішення важливих питань. Наприклад, комусь треба поновити договір оренди приміщення. Їх треба вирішувати в робочому режимі, хоча б раз на місяць, — говорить депутат Київради від БЮТу Юрій Дмитрук, 58 років.

За словами Дмитрука, опозиціонери від БЮТу скличуть позачергову сесію, щойно ЦВК зареєструє 15 нових депутатів. Блок Юлії Тимошенко розраховує, що його підтримає депутатська група Блоку Віталія Кличка, частина фракції "Наша Україна" й Блоку Литвина. Аби відновити роботу міськради, на сесії має зареєструватися 61 депутат.

Офіційно виборча кампанія розпочинається в середу, 26 березня.

Востаннє депутати міськради збиралися на сесію 13 березня. Перед тим засідань не проводили два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Секретар Київради відпочиватиме два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі