вівторок, 20 лютого 2007 16:36

Шахраї купили мобільник за 16 гривень

Минулими вихідними киянин Едуард Терещенко, 21 рік, спробував продати мобілку "Самсунґ D500" на радіоринку на Караваєвих Дачах (вул. Ушинського, 2). На так званій стометрівці його обдурили на 634 грн.

— На радіоринок прийшов о першій дня в неділю. Спершу пройшовся рядами, взнав ціну на такий телефон. Підійшов якийсь чоловік, спитав, чи продаю. Оглянув мобільник, сказав, заплатить 650 гривень, — розповідає "ГПУ" Едуард. — Коли я із ним розмовляв, підбіг інший. Сказав, давно хоче купити такий мобільний для друга.

Хлопець дав подивитися телефон. За хвилину підійшов ще один незнайомець. Разом оглянули телефон. Потім підійшов ще один чоловік і голосно порадив усім розійтися.

— Точно пам"ятаю, що ті двоє дали мені 650 гривень. Три купюри по 200, дві — по 20 та одну десятку. Я перерахував гроші, поклав до кишені й пішов на зупинку 455-ї маршрутки. Сів, вирішив перекласти гроші до гаманця. Тоді й побачив: маю лише 16 гривень. Одна десятка й шість купюр по гривні, — веде далі Терещенко.

Едуард вийшов на наступній зупинці, прийшов на місце, де продав телефон. Нікого з покупців там не знайшов.

— Досі не розумію, як це сталося. Думаю, мене просто загіпнотизували. Я запам"ятав цих трьох. Той що давав мені гроші, — середнього зросту, у коричневій дублянці, носить окуляри. Другий має коричневу вельветову куртку, невисокий. Третій — у червоній спортивній куртці, кремезний, — каже він.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї купили мобільник за 16 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі