понеділок, 27 серпня 2007 07:14

Шахрай продавав гіпсові мобілки

ОПЕРАТИВНИКИ Солом"янського управління міліції затримали 20-річного жителя Івано-Франківської області. Він продавав пластикові корпуси для мобілок, усередині заповнені гіпсом.

Юнака затримали два тижні тому. Почалося все з того, що двоє двоюрідних братів приїхали на радіоринок Києва, аби купити мобільник. Ходили рядами, до них підійшов чоловік у чорних окулярах та кепці. Уточнив модель, яку вони хотіли купити, сказав, що має саме цей телефон, назвав ціну (900 грн).

Незнайомець узяв гроші, віддав мобільник і порадив братам якомога швидше сховати його в кишеню. Бо на ринку, мовляв, багато злодіїв. А сам зник серед натовпу, розповідає "ГПУ" прес-офіцер Солом"янського райвідділу Ірина Біба, 34 роки.

Чоловіки вийшли з радіоринку і спробували ввімкнути телефон. Підняли кришку й побачили всередині зліпок із гіпсу. Хотіли розшукати продавця, але не вдалося. За тиждень вони знову приїхали купувати мобільник. Один із братів упізнав крадія.

— Чоловіки дали йому гроші й перевірили мобілку. Виявилося, що й ця набита гіпсом. Здійняли крик. Тоді шахрая затримали міліціонери, — каже Ірина Біба.

У відділку затриманий зізнався, що обманув батьків. Сказав їм, що їде до Києва вступати до університету. Але сам і не думав цього робити.

Зараз хлопець перебуває в Лук"янівському СІЗО. Проти нього порушено кримінальну справу за фактом шахрайства.

Зараз ви читаєте новину «Шахрай продавав гіпсові мобілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі