вівторок, 31 липня 2007 07:08

Рятувальники не зупиняючись проїхали повз пожежу

МЕШКАНЦІ вул. Героїв Дніпра (Оболонь) минулої п"ятниці стали свідками дивної події. Дві пожежні машини проїхали повз стовп вогню й диму.

Поміж четвертою і п"ятою годинами вечора у дворі несподівано спалахнув старий вантажний автомобіль "Газон". Місцеві кажуть, він кілька років стояв біля щитової мікрорайонного значення. Машина горіла так, що дим застелив половину вулиці.

— Ми бачили, як дві пожежні машини проїхали задимленою вулицею повз палаючий автомобіль і не зупинилися. Пожежники навіть вікна відкрили, визирали з них, їм явно було цікаво, що ж горить у нас у дворі, — обурено розповідає "ГПУ" Наталя Бігдан, 23 роки, мешканка будинку N43 на вул. Героїв Дніпра.

Місцеві твердять, що інший екіпаж приїхав гасити авто хвилин за п"ятнадцять.

У центральному Оболонському районному управлінні ГУ МНС "ГПУ" повідомили лише, що гасити вогонь на Героїв Дніпра виїздили рятувальники окремого спецзагону, який розташований на вул. Бережанській, 7.

Пожежники, які загасили "Газон", пояснили місцевим: попередній екіпаж повертався з іншої пожежі. Усю воду з цистерн вони використали, тому зупинятися, мовляв, не було жодного сенсу.

Зараз ви читаєте новину «Рятувальники не зупиняючись проїхали повз пожежу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі