четвер, 06 березня 2008 07:15

Рух на Московській площі ускладнено

Протягом тижня рух на Московській площі у напрямку просп. Дружби народів перекрито.

— Уже нерви не витримують їздити через Московську площу. Сьогодні витратив півтори години, аби доїхати від квартири до автовокзалу. Якщо без пробок, то проїжджаю цю відстань за п"ять хвилин. Тут завжди рух ускладнений, — говорить 47-річний водій Олександр Палівода.

Тут зводять дворівневу дорожню розв"язку, що має виводити транспортні потоки з просп. 40-річчя Жовтня одразу на залізничний шляхопровід.

Минулої суботи навпроти Національної бібліотеки ім. Вернадського встановили знак "Об"їзд", а тролейбусні кабелі демонтували. Тепер громадський транспорт об"їжджає вокзал, виїздить на пр-т Науки і розвертається на Саперно-Слобідській. Уранці перед виїздом на Московську площу збирається довга шеренга тролейбусів та автобусів.

— Рух транспорту на ділянці площі в напрямку Либідської перекрито на два тижні, — пояснює "ГПУ" Микола Шматок, 55 років, виконроб будівництва мостових опор. — За цей час ми встигнемо вигнати дві бетонні опори під естакаду та добудувати попередні.

Інші будівельники впевнені: першу фазу будівництва на Московській площі завершать не раніше, ніж за місяць-півтора.

Водії кажуть, що найгірші транспортні затори на Московській площі були у вихідні та  понеділок. Протягом тижня пробки майже зникли і перетворилися на "тягнучки".

Перехожих будівництво дратує.

— Люди щодня місять тут багнюку ногами, спотикаються через дріт, камені. Зупинки перетворились на чортзна-що. Жодної таблички з номером маршруту, де він зупиняється. Автобуси й маршрутки зупиняються де хочуть, — скаржиться киянка Олена Кіндратова, 48 років.

Зараз ви читаєте новину «Рух на Московській площі ускладнено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі