четвер, 21 січня 2021 17:36

Розповіли, як Київ святкуватиме День Соборності України

22 січня в Україні щорічно відзначають День Соборності. У Києві з нагоди свята відбудеться низка урочистостей.

Програму заходів оприлюднила пресслужба КМДА.

Автор: "РБК-Україна"
  Окремі заходи, присвячені Дню Соборності України, триватимуть у Києві до кінця січня
Окремі заходи, присвячені Дню Соборності України, триватимуть у Києві до кінця січня

Одна із перших урочистостей - покладання квітів до пам'ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському за участю керівництва держави та міста.

З 21 до 22 січня районні адміністрації міста проводять тематичні заходи з нагоди свята. До 25 січня у молодіжній бібліотеці "Молода гвардія" триватиме книжкова виставка "Сила нації – у її єдності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві утворили живий ланцюг єдності

У бібліотеці ім. Лесі Українки для дорослих протягом січня триватиме книжково-документальна виставка "Єдність української нації в поетичному слові" та тематична - "Ми разом – Україна".

Районні бібліотеки міста влаштовують книжкові та ілюстративні виставки, огляди літератури та інші заходи.

У навчальних закладах тривають тематичні акції та проєкти за участю дітей та молоді Києва в онлайн-форматі. Побачити їх можна на платформі "Усе буде Добре! ОК!" та в соцмережах Департаменту освіти й науки.

На День Соборності України погода покаже приклад синоптичної єдності. Практично всю територію 22 січня охопить відлига та підвищення температури.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, як Київ святкуватиме День Соборності України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі