середа, 06 серпня 2008 17:55

Розбитий "ланос" відривали від дерева трактором

Автор: фото: livejournal.com
  Рятувальник розтискає в понеділок увечері на Одеській трасі зігнутий ударом ”ланос”, аби вийняти звідти тіло загиблого пасажира
Рятувальник розтискає в понеділок увечері на Одеській трасі зігнутий ударом ”ланос”, аби вийняти звідти тіло загиблого пасажира

У понеділок близько сьомої вечора зареєстрований в області легковик "Деу Ланос" ущент розбився на Одеському шосе.

Аварія сталася при в"їзді у місто, за 100 м від супермаркету "Нова Лінія". Машина перелетіла кювет, перевернулася й ударилася дахом об дерево. Авто рухалося в бік столиці. Легковик зігнуло навпіл. У ньому їхали чотири чоловіки. Двоє загинули, на вигляд їм 45 і 30 років. У вівторок їхні особи ще не встановили.

— Швидкість була велика. На дорозі, обочині та в кюветі слідів гальмування не було. Машина обмотала дерево, зависла на висоті 1,5 метра над землею. Інспектори не виключали, що "ланос" зачепив відбійник, а потім його занесло. Деталі має встановити слідство, — розповідає "ГПУ" Олександр Дармостук, 34 роки, речник Київської обласної ДАІ.

Автівкою керував Олександр Прищепчук, 41 рік, житель смт Українка Обухівського району. Водій перебуває в лікарні з багатьма переломами. Другого пасажира, який вижив, знайшли випадково, коли збирали речі з легковика. 30-річний непритомний чоловік лежав у кущах за 15 м від місця аварії. У нього кілька тяжких переломів.

Машину від дерева відривав ковшем екскаватор.

— А потім рятувальники зрізали дах і дістали тіла двох. Я чув версію, що "ланос" їхав у крайній лівій смузі більше 150 кілометрів на годину. А потім його ніби підрізали, тому й вилетів із дороги, — каже "ГПУ" Гліб Шипула, 25 років, який був на місці аварії.

Така сама пригода сталася у столиці в суботу біля клубу "Фрідом" на просп. Московському, що на Петрівці. 25-річний водій старої "Мазди-323" о 6.30 ранку зачепив колесом бордюр. Автівка вдарилася в бетонний стовп, її розірвало навпіл. Водій і 26-річний пасажир загинули. Ще один пасажир, 24-річний, вижив.

Зараз ви читаєте новину «Розбитий "ланос" відривали від дерева трактором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі