пʼятниця, 07 грудня 2007 07:05

"Роллс-Ройс" відкрив салон у "Парусі"

  Модель ”Роллс-Ройс Дропхед” у салоні на вул. Мечникова, 2, що в центрі. Таке авто коштує 731 тисячу доларів
Модель ”Роллс-Ройс Дропхед” у салоні на вул. Мечникова, 2, що в центрі. Таке авто коштує 731 тисячу доларів

У середу ввечері пізні перехожі-кияни звертали з тротуару і йшли до залитих світлом широких вітрин на першому поверсі бізнес-центру "Парус", що на вул. Мечникова, 2, у центрі міста.

За вітринами було видно закриту для сторонніх відвідувачів вечірку. Червона килимова доріжка, двоє охоронців на вході. Всередині одягнені у фраки офіціанти розносили шампанське та закуски. Грала жива музика — рояль і саксофон. Посеред салону стояло авто, прикрите білим полотном.

Так позавчора фірма-автоімпортер "АВТ Баварія" відкривала єдиний в Україні автосалон іменитої британської марки "Роллс-Ройс". Того ж дня презентували новинку компанії — купе "Дропхед", що коштує $731 тис. Окрім "Дропхеда" в салоні стоїть також "Роллс-Ройс Фантом", який коштує трохи дешевше — $599 тис.

— Якихось дуже відомих людей — політиків чи артистів — я не бачив, — розповідає працівник гардероба.

Олександр Тимофєєв, генеральний директор "АВТ Баварії", сказав, що спеціально чекав на відкриття "Паруса". І лише після цього вирішив відкривати салон "Роллс-Ройс".

На відкритті був присутній Грем Грів, директор із продажу й маркетингу "Роллс-Ройс мотор кар". Він розповів, що їхні машини купують люди віком від 45 до 60 років, у яких вільний обіг грошей складає близько $35 млн.

— Таких у світі всього 86 тисяч, — каже директор Грів.

Олександр Тимофєєв розповів "ГПУ", що в Україні нині їздять 12 "роллс-ройсів", вісім із них — у Києві.

— Хто саме їхні власники — не скажу. Повідомлю одне: це люди, в яких життя вдалося, — продовжує Тимофєєв.

Салон у "Роллс-Ройс Фантома" зручний і широкий, обшитий шкірою. Кермо — доволі тонке. У дверцятах вмонтовані спеціальні пенали для ручок. Килимки в салоні зроблені зі шкури ангорської кози. Чотири такі коштують майже 10 тис. євро.

"Фантом" оснащений 12-циліндровим двигуном із об"ємом 6,75 л. Лімузин розганяється до 100 км/год за 5,8 с.

Відомо, що в Києві на авто "Роллс-Ройс Фантом" їздить Ігор Воронов, власник ресторану "Фелліні".

Зараз ви читаєте новину «"Роллс-Ройс" відкрив салон у "Парусі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі