субота, 24 листопада 2007 07:15

Родичка вбитого пішохода написала листа

Кілька міських інтернет-видань опублікували лист родички Івана Панкова.

Нагадаємо, 19 листопада Івана Панкова, 33 роки, смертельно поранив водій-киянин, вистреливши в чоловіка з пістолета з резиновими кулями. Трагедія сталася на Харківському шосе, 52–54. Стріляв 25-річний Руслан, працівник міського охоронного підприємства.

Жінка пише, що у Панкова є 6-річний син і 30-річна дружина. Івана поховали 21 листопада. На похорон приїжджали родичі з російського міста Набережні Челни. Автора листа обурило, коли вона прочитала в газетах, що злочин можуть перекваліфікувати на "вбивство з необережності".

"Як таке може бути? Водій необережно повертається до машини, необережно виймає пістолета, повертається, необережно стріляє в чоловіка, вбиває його? Тоді будь-яке вбивство можна розглядати як необережне", — пише родичка.

Вона закликає прийти в міліцію і дати свідчення жінку, яка перебігала дорогу разом із Панковим. "Цей придурок міг убити і вас. А може, й не убив тільки тому, що поруч був Іван, і кулі попали в нього". Пише також, що попутниця не була співмешканкою загиблого, як це написали всі газети.

Зараз ви читаєте новину «Родичка вбитого пішохода написала листа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі