пʼятниця, 23 листопада 2007 07:06

"Рейнфорд" будує другий центр на Осокорках

На масиві Позняки завершують зведення двоповерхового торгового центру "Рейнфорд".

Жителі району щодня проходять повз велику будівлю, розташовану поблизу станції метро. Новий центр обіцяють відкрити через п"ять місяців. Його загальна площа становитиме 33 тис. кв. м. Тут буде п"ять ресторанів, бутики й супермаркет.

Нині працівники спільного підприємства "Укрпольреставрація" доробляють покрівлю. За якийсь час почнуть проводити електрику, сантехніку й вентиляцію. Після цього впорядковуватимуть інтер"єр.

— Будівництво центру завершене на 80 відсотків. Якщо продовжуватимемо й далі в тому ж темпі, перші покупці зайдуть сюди в травні, — каже "ГПУ" головний інженер Григорій Лемеш, 58 років.

Місцеві жителі ставляться до новобудови неоднозначно.

— Якщо в центрі буде супермаркет, то я не проти, — говорить 38-річна Лариса, яка мешкає в домі N20 на сусідній вул. Срібнокільській. — У нашому мікрорайоні немає продуктових магазинів. Купую у "Великій кишені" на вул. Вербицького.

9 листопада дніпропетровська компанія "Рейнфорд" уже відкрила в місті свій перший торговий центр — "Материк", на вул. Борщагівській, 154. Його загальна площа — 35 тис. кв. м.

Зараз ви читаєте новину «"Рейнфорд" будує другий центр на Осокорках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі