четвер, 18 вересня 2008 20:17

"Тойота" зіткнулася з маршруткою: семеро людей госпіталізовано

Автор: фото: Михайло Єрмаков
  Дві пасажирки маршрутки стоять у середу опівдні біля розбитої ”тойоти” в селі Мирному. У однієї з жінок перебинтована нога. Вони їхали у бік Києва. Після аварії повернулись додому, в бік Черкас
Дві пасажирки маршрутки стоять у середу опівдні біля розбитої ”тойоти” в селі Мирному. У однієї з жінок перебинтована нога. Вони їхали у бік Києва. Після аварії повернулись додому, в бік Черкас

35-річний водій "Тойоти Камрі" виїхав у середу зранку на зустрічну смугу, де зіткнувся із маршруткою "Мерседес-Спринтер".

Аварія сталася о 7.30 у селі Мирне Бориспільського району, на 24-му кілометрі траси Київ–Золотоноша. Автобус їхав із Черкас до Києва. У аварії постраждали семеро людей. Пригода сталася на прямому відрізку траси, зустрічну смугу на ній видно за кілометр. Маршрутку відвезли на штрафмайданчик Борисполя. Навколо побитої "тойоти" лежали з півсотні закривавлених серветок.

— Порався у дворі, а тут сильний глухий удар. Бачив, як із маршрутки почали виходити пасажири. Із "тойоти" вибіг неушкоджений водій, комусь дзвонив із мобільного. Постраждало сім людей. У них розбиті голови, обличчя, ноги. Я виніс їм відро води, пасажири вмивалися, витирали кров. Хвилин за 15 приїхала міліція й "швидка". Всіх із серйозними травмами повезли в лікарню, — каже "ГПУ" Володимир Гиренко, 48 років, житель Мирного.

Із його слів, у "Тойоті Камрі" їхала сім"я киян — чоловік, дружина і 10-річний син. Жінку забрали до лікарні. Говорять, пасажири були припнуті пасками безпеки, спрацювали подушки. Автівка, розповідають місцеві, їхала до 120 км/год. На зустрічну виїхала, аби обігнати вантажівку з причепом. Обгін у цьому місці заборонений, дозволена швидкість — 60 км/год. У автобусі від удару сидіння не позривало.

Мешканці Мирного розказують, що аварії в цьому місці трапляються часто. Остання — два місяці тому. Водій "славути" теж виїхав на зустрічну, аби уникнути лобового зіткнення, вилетів у кювет. Там він в"їхав у металевий павільйон, де місцеві продають овочі. Тоді постраждали дві літні жінки. Півроку тому зіткнулися два легковики, один із них віз у причепі вулики. Вони розпалися, бджоли вилетіли.

— А взимку тут аварій ще більше. Я машини постійно витягаю трактором із кювета, — додає Володимир Гиренко.

Зараз ви читаєте новину «"Тойота" зіткнулася з маршруткою: семеро людей госпіталізовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі