середа, 15 серпня 2007 07:05

П"ятеро загинуло на дорогах за два дні

Автор: фото: Магнолія-ТВ
  Від удару об дерево на Русанівському бульварі ”шевроле” розірвало на частини
Від удару об дерево на Русанівському бульварі ”шевроле” розірвало на частини

Протягом останніх днів у дорожньо-транспортних пригодах загинули кілька киян.

Велика аварія сталася вранці минулої п"ятниці на Русанівському бульварі. Її свідок — продавщиця нічного кіоску Олена, 46 років — вийшла покурити. Подивилася на екран мобільного. Запам"ятала час — 6.45. Вулиця була порожньою.

— Аж раптом дорогою на шаленій швидкості пролетіла синя машина. Я чітко бачила, що вона спершу їхала по осьовій, а потім опинилася на зустрічній смузі, — згадує жінка. — Обганяла, здається, чорний "ланос". Я ще подумала: "Ідіот, куди ж ти женеш на пустій вулиці? Виїдь на одеську трасу і влаштовуй собі Париж — Даккар. І ще встигла подумати — зараз він із кимось поцілується. А потім почула приглушений удар.

Саме тоді мешканець будинку N4 на Русанівському бульварі Олександр, 25 років, зібрався на роботу й вийшов на балкон випити кави. Чоловік згадує, що хотів поставити на підвіконня чашку.

— Спершу почув рев двигуна, потім скрип гальм і, врешті — сильний удар. Коли визирнув із балкона, побачив: синя "шевроле" буквально обліпила дерево. Криків не чув, — розповідає Олександр.

Авто їхало в напрямку мосту Патона й врізалося водійським боком у дерево. Дотепер на дорозі напроти магазину "Мілавіца" видно 50-метровий гальмівний шлях. На дереві висить натільний хрест одного із загиблих із написом "Спаси и сохрани".

— Від машини нічого не лишилося, конструктор "Лего" — отдихаєт! — каже Олена.

Ольга Юнашова, 42 роки, працює в сусідньому кафе. Коли почула удар, підійшла до місця аварії. Розповідає, що шматки фари й битого лобового скла знайшли за 100 м від місця ДТП.

— Машину розірвало на частини. З пасажирів зірвало одяг. Міліціонери перемовлялися, що водій гнав не менш ніж 180 кілометрів на годину. У салоні було м"ясо. Коли діставали тіло, то витягли відірвану руку, — розповідає Ольга Юнашова.

Двоє чоловіків загинули на місці аварії — водій 1974 року народження і його пасажир років 30–35 на вигляд.

В іншій аварії, яка сталася на Новій Окружній (дорога сполучає Гостомель із Мінським масивом), у неділю по обіді загинуло троє киян. Свідки розповідають, що "опель" їхав у третій смузі. Авто різко змінило траєкторію руху, з"їхало до обочини, вдарилося в бордюр. Після цього автівку викинуло в кювет. Вона двічі вдарилася в дерево й перевернулася. На місці ДТП загинув 18-річний водій і жінка 28 років. Ще один пасажир помер у кареті "швидкої". Вижила лише 18-річна дівчина. Із закритою травмою грудей і струсом мозку її доправили до лікарні швидкої допомоги.

В Управлінні ДАІ Києва "ГПУ" повідомили, що причиною аварій стало перевищення швидкості руху.

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро загинуло на дорогах за два дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі