середа, 23 липня 2008 07:12

П"ятеро покалічилися в аварії на Газопровідній

П"ятеро осіб були поранені внаслідок аварії, яка сталася навпроти будинку N5 по вул. Газопровідній на Берківцях.

Лобове зіткнення двох "Деу Ланосів" сталося о 00.15 у ніч на понеділок. 23-річний водій синього "ланоса" їхав від просп. "Правди" у бік вул. Стеценка. Він перевозив трьох студентів — 22-річного чоловіка і двох дівчат, 17 і 18 років. Усі навчаються у вищих навчальних закладах столиці. Інспектори поки що не встановили, чому це авто виїхало на зустрічну смугу, де зіткнулося з червоною машиною. Нею керував 21-річний чоловік. Очевидці кажуть: за кілька хвилин після ДТП усе навколо було встелене димом, кілька чоловік лежали на дорозі — їх викинуло із салонів. Люди викликали "швидку", допомагали перенести поранених на траву. Забирали потерпілих п"ять машин швидкої допомоги.

Найтяжчі травми має водій червоного "ланоса" — закриту травму голови, грудей і живота, кілька переломів ніг та руки. У водія, якого називають винуватцем аварії, травмовані голова й живіт, зламані ноги. У студента струс мозку й рвана рана голови. Струс мозку й переломи є в обох дівчат.

Газопровідну не вважають аварійною. Даїшники не пригадують, коли на цій вулиці востаннє фіксували схоже ДТП. Можливою причиною пригоди був нетривалий досвід керування машиною, вважають інспектори. Синій "ланос" рухався швидко, можливо, тому й опинився на зустрічній смузі.

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро покалічилися в аварії на Газопровідній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі