середа, 21 листопада 2007 07:08

П"яний водій півгодини їздив Воскресенкою

Кореспондент "ГПУ" 18 листопада став свідком, як п"яна компанія зо півгодини їздила автівкою мікрорайоном Воскресенка.

Близько опівдня з генделика, розташованого біля трамвайної зупинки "Ринок "Десна", що на перехресті вул. Курнатовського й Кибальчича, вийшов світловолосий кремезний чоловік. На вигляд йому було років 35–40. Одягнений у чорні брюки й куртку зі штучної шкіри, обшиту назвами автомобільних марок. Він ішов, хитаючись з боку в бік. У руках тримав ключі від машини. Пройшовши кілька метрів, упав у снігову кучугуру. Згодом до нього підійшла 40-річна жінка та ще один невідомий такого ж віку. Через хвилин п"ять усі троє сіли до чорного "Шевроле Лачетті" (держномер АІ2730АТ) й опустили скло передніх вікон. Потім машина зірвалася з місця й буквально перестрибнула через високий бордюр, що відділяє парковку біля салону гральних автоматів "Кінґ" від перехрестя. "Шевроле" із виском резини виїхало на середину перехрестя. Розвернулося й помчало в бік бульвару Перова.

За 10 хв. машина повернулася назад. П"яний водій зупинився другим на червоне світло світлофора. Натиснув на звуковий сигнал і не відпускав його майже хвилину. Потім "лачетті" об"їхала авто, що стояло перед нею, і виїхала на перехрестя, створивши аварійну ситуацію. Після цього машина їздила мікрорайоном ще принаймні 10 хв., дивом не потрапивши в аварію. Збоку було добре видно, що дії водія неадекватні. Але міліції поруч не було. Кореспондент "ГПУ" набрав міліцейську лінію 102 і повідомив про все диспетчеру. Історію вислухали, усі дані пообіцяли передати патрульним службам.

Судячи з ваги водія (90–95 кг) та зросту в 185 см, він мав випити зо дві пляшки горілки, аби настільки сп"яніти.

Зараз ви читаєте новину «П"яний водій півгодини їздив Воскресенкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі