середа, 26 грудня 2007 07:07

П"яних за кермом побільшало

Упродовж вихідних з вини п"яних водіїв у Києві сталися дві резонансні аварії.

О 22.55 у п"ятницю на шляхопроводі над станцією метро Нивки, що на просп. Перемоги, зафіксували лобову. П"яний 28-річний водій БМВ-740 їхав проспектом у бік Святошина. Піднімаючись на міст, виїхав на зустрічну, там ударив "Деу Ланос". Окрім 27-річного водія, у салоні "деу" сиділи троє. Автівку від удару зім"яло, БМВ побився менше. На міст приїхали п"ять "швидких" і дві пожежні. Найбільше постраждали пасажири — "ланосу". У 22-річної пасажирки — відкритий перелом гомілки, а в 54-річної — відкрита черепно-мозкова травма й перелом ноги. Водій "деу" забив голову і зламав ногу, а шофер БМВ зламав стегно, травмував живіт.

У неділю о 19.50 схожа аварія сталася на Набережному шосе в районі Дніпровського узвозу. 33-річний водій мінівену "Додж Караван", прямуючи в бік мосту Патона, виїхав на зустрічну, де протаранив "деу", за кермом якого був 26-річний чоловік. "Деу" викинуло на зустрічну, там у нього врізалися "Хонда Акорд" та "Нива". А "додж", повертаючись на свою смугу, ударив "Пежо-206". У водія "деу" зламані обидві гомілки, сильно травмована голова й груди. Постраждали також два пасажири "деу" та водій "хонди". Винуватця аварії теж шпиталізували. У нього зламана нога.

За даними прес-служби Управління ДАІ Києва, вихідними затримали 77 п"яних водіїв. Раніше щодоби їх затримували по 50. У ДАІ вважають: п"яних за кермом більшає через наближення новорічних свят.

Зараз ви читаєте новину «П"яних за кермом побільшало». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі